EXECUTIVE COACHING

 

INTERIM MANAGEMENT

EXECUTIVE COACHING

ORGANISATIE-ADVIES

ORGANISATIEADVIES SPORT

KOOP & AANKOOP VAN BEDRIJVEN

OPLEIDINGEN

EXPERTISE EN ERVARING

BEDRIJFSINFORMATIE

E-MAIL ONS

 

Coaching

Als ondernemer staat u dagelijks voor belangrijke beslissingen. Vaak moet u onder tijdsdruk besluiten en loopt u als eigenaar persoonlijk risico. Medewerkers rekenen op uw motiverende leiding, duidelijke opdrachten en op uw steun en advies. Maar u zelf staat er vaak alleen voor.

Waar vindt u steun voor uw besluitvorming ?

Waar kunt u terecht met uw twijfels of vragen ?

Wie kan op uw niveau meedenken ?

Fennema Bedrijfsontwikkeling, van huis uit en interim management bureau, voorziet speciaal voor de succesvolle, zelfstandige ondernemer met Coaching in deze behoefte. Coaching draagt bij tot "ontzorging"; ook bij opvolgingskwesties, strategische vraagstukken, investeringsplannen en financieringskwesties.

De ondernemer wordt door ons ondersteund, maar blijft zelf aan het roer staan.
We treden op als sparring-partner en kunnen bijdragen aan zowel de kwaliteit als de snelheid van besluitvorming
De doelmatigheid van de onderneming staat centraal. Hierbij is persoonlijke effectiviteit van de ondernemer een belangrijke factor. Wij kunnen hierbij ondersteunen.
Afhankelijk van de situatie kan er sprake zijn van een korte periode van intensieve coaching of een langere periode waarin de ondernemer regelmatig kort wordt ondersteund.

Uiteraard is persoonlijk vertrouwen een voorwaarde voor succesvolle coaching. Neem eens contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprekFENNEMA BEDRIJFSONTWIKKELING
INTERIM & TURN AROUND MANAGEMENT
Nij Amerika 18 . 8566 HL Nijemirdum
tel/fax: 0514 605712 / 605867
e-mail: info@fennemaweb.nl